Silkroad Online, Metin2
AhmetTR#0021
Barotrauma, FakeFish ve Undertow Games tarafından geliştirilen bir çok oyunculu simülasyon oyunudur. Oyun, uzayda geçen bir hikayeye sahiptir ve oyuncular, bir denizaltıda görev yaparlar. Oyuncuların amacı, görevleri tamamlarken denizaltıdaki ekip üyelerinin hayatta kalmasını sağlamaktır.
Oyunda, oyuncular bir denizaltının mürettebatı olarak çalışırlar ve çeşitli görevleri tamamlamak için bir arada çalışırlar. Oyun, gerçekçi bir fizik motoru kullanarak sualtı atmosferini simüle eder ve oyuncuların, basınç değişiklikleri, su basıncı, su altı canlıları gibi faktörlerle mücadele etmesini gerektirir.
Barotrauma, bir çok oyunculu oyun olması nedeniyle, oyuncuların birlikte çalışması ve iletişim kurması gerektiği için takım çalışması becerilerini geliştirmelerine yardımcı olabilir. Oyunda, farklı ekip üyelerinin farklı görevleri vardır ve her birinin denizaltının başarısı için önemli bir rolü vardır. Bu nedenle, oyuncuların birbirleriyle işbirliği yaparak, güvenli ve başarılı bir şekilde görevleri tamamlamaları gerekmektedir.
Barotrauma, gerçekçi bir sualtı simülasyonu ve takım çalışması becerilerinin geliştirilmesi için harika bir araç olabilir. Oyun, zorlu bir oynanışa sahip olduğu için, oyuncuların oyun içi becerilerini de geliştirmelerine yardımcı olabilir.
İşletim Sistemi: Windows 7 veya daha yüksek (64-bit)
İşlemci: 2.0 GHz Intel veya AMD işlemci
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Intel HD 4600 veya AMD Radeon HD 5770 / NVIDIA GTX 460
Depolama: 350 MB boş alan
Barotrauma oyununu daha iyi bir performansla oynamak isteyenler için önerilen sistem gereksinimleri ise şu şekildedir:
İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
İşlemci: 3.0 GHz Intel veya AMD işlemci
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5770 veya NVIDIA GTX 460 / 1 GB VRAM
Not: Barotrauma oyunu, sadece Windows işletim sistemi için mevcuttur. Oyun, minimum sistem gereksinimlerine sahip birçok bilgisayarda sorunsuz çalışabilir. Ancak, oyunu daha iyi bir performansla oynamak isteyenlerin önerilen sistem gereksinimlerine sahip bir bilgisayar kullanmaları tavsiye edilir.
Barotrauma Oyunu Resimleri

) vererek Linkler Gözükecektir.
Oyunda, oyuncular bir denizaltının mürettebatı olarak çalışırlar ve çeşitli görevleri tamamlamak için bir arada çalışırlar. Oyun, gerçekçi bir fizik motoru kullanarak sualtı atmosferini simüle eder ve oyuncuların, basınç değişiklikleri, su basıncı, su altı canlıları gibi faktörlerle mücadele etmesini gerektirir.
Barotrauma, bir çok oyunculu oyun olması nedeniyle, oyuncuların birlikte çalışması ve iletişim kurması gerektiği için takım çalışması becerilerini geliştirmelerine yardımcı olabilir. Oyunda, farklı ekip üyelerinin farklı görevleri vardır ve her birinin denizaltının başarısı için önemli bir rolü vardır. Bu nedenle, oyuncuların birbirleriyle işbirliği yaparak, güvenli ve başarılı bir şekilde görevleri tamamlamaları gerekmektedir.
Barotrauma, gerçekçi bir sualtı simülasyonu ve takım çalışması becerilerinin geliştirilmesi için harika bir araç olabilir. Oyun, zorlu bir oynanışa sahip olduğu için, oyuncuların oyun içi becerilerini de geliştirmelerine yardımcı olabilir.
Barotrauma Oyunu Sistem Gereksinimleri
Barotrauma oyununun minimum sistem gereksinimleri şu şekildedir:İşletim Sistemi: Windows 7 veya daha yüksek (64-bit)
İşlemci: 2.0 GHz Intel veya AMD işlemci
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Intel HD 4600 veya AMD Radeon HD 5770 / NVIDIA GTX 460
Barotrauma oyununu daha iyi bir performansla oynamak isteyenler için önerilen sistem gereksinimleri ise şu şekildedir:
İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
İşlemci: 3.0 GHz Intel veya AMD işlemci
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5770 veya NVIDIA GTX 460 / 1 GB VRAM
Not: Barotrauma oyunu, sadece Windows işletim sistemi için mevcuttur. Oyun, minimum sistem gereksinimlerine sahip birçok bilgisayarda sorunsuz çalışabilir. Ancak, oyunu daha iyi bir performansla oynamak isteyenlerin önerilen sistem gereksinimlerine sahip bir bilgisayar kullanmaları tavsiye edilir.
Barotrauma Oyunu Resimleri
Barotrauma Oyunu İndir
Oyunun İndirme Linkleri Buradadır. Linki görmek için Konuya cevap yazmanız gerekmektedir. / Eğer cevap yazdıktan sonra linkler gözükmez ise Konuya Tepki (

Barotrauma Oyunu Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
- Barotrauma oyunu, sadece Windows işletim sistemi için mi mevcut?
- Evet, şu an için sadece Windows işletim sistemi için mevcuttur.
- Oyunun minimum sistem gereksinimleri nelerdir?
- İşletim Sistemi: Windows 7 veya daha yüksek (64-bit)
- İşlemci: 2.0 GHz Intel veya AMD işlemci
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: Intel HD 4600 veya AMD Radeon HD 5770 / NVIDIA GTX 460
- Depolama: 350 MB boş alan
- Oyunu daha iyi bir performansla oynamak için önerilen sistem gereksinimleri nelerdir?
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
- İşlemci: 3.0 GHz Intel veya AMD işlemci
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5770 veya NVIDIA GTX 460 / 1 GB VRAM
- Depolama: 350 MB boş alan
- Oyunda kaç kişi aynı anda oynayabilir?
- Oyun, en fazla 16 kişilik bir çok oyunculu mod sunar.
- Oyunun amacı nedir?
- Oyuncular, bir denizaltının mürettebatı olarak çalışırlar ve çeşitli görevleri tamamlamak için bir arada çalışırlar. Oyunun amacı, görevleri tamamlarken denizaltıdaki ekip üyelerinin hayatta kalmasını sağlamaktır.
- Oyunda farklı görevler nelerdir?
- Oyunda, farklı ekip üyelerinin farklı görevleri vardır. Örneğin, bir oyuncu kaptan olarak görev yaparken, diğer oyuncular motorcu, mühendis veya doktor gibi farklı görevlerde çalışabilirler.
- Oyuncuların birbirleriyle iletişim kurması gerekiyor mu?
- Evet, oyunda takım çalışması gereklidir ve oyuncuların birbirleriyle iletişim kurması gerekmektedir. Oyunda yer alan radyo ve yazılı mesajlaşma sistemi, oyuncuların birbirleriyle etkileşimde bulunmalarına yardımcı olur.
- Oyun, gerçekçi bir sualtı simülasyonu mu?
- Evet, oyun gerçekçi bir sualtı simülasyonudur ve oyuncuların basınç değişiklikleri, su basıncı, su altı canlıları gibi faktörlerle mücadele etmelerini gerektirir.