Yardım COD Warzone 2.0'da düşük fps ile GPU kullanımım neden yalnızca %50-60? Bilgisi olan varmı (1 Viewer)

Kharoon Online
Wolorant
Yakın zamanda GPU'mu 3080 FE'ye yükselttim. Warzone 2 oynarken daha yüksek kareler almayı bekliyordum ama hangi grafik kalitesi ayarlarını kullanırsam kullanayım sadece 100 fps alıyorum. Modern Warfare 2 çok oyunculu oynadığımda sistemim harika çalışıyor. Düşük ayarlarda 240-250 fps, ultra ayarlarda 180-200 fps alabiliyorum. Çok oyunculuda GPU kullanımım %90-100 arasında. Bir Warzone oyununa başladığımda, GPU kullanımım %50-60'ı gösteriyor ve karelerim çok düşük. CPU kullanımım da oldukça düşük olduğu için işlemci darboğazı olduğunu düşünmüyorum. Bunun neden olduğunu bilen veya neyin düzeltebileceğini bilen var mı merak ediyorum. Şoktayım. Sürücüleri güncelledim, bios'u güncelledim ve forumlarda belirtilen bazı şeyleri denedim ama hiçbir şey yardımcı olmadı. Sadece oyun mu?

Özellikler:
Intel i9 11900K
RTX 3080 FE
ROG Maximus XIII Hero Z590
Corsair Vengeance RGB Pro 32gb (2x16) DDR4 3600MHz

Herhangi bir fikriniz var mı?

Ahmetsunbul45

Yol karardığında Yolunu Ayırana Dost Denmez.
Deneme Mod
League of Legends
Bu soruna sahip birçok insan var. Ben kendim bile bu sorunu yaşıyorum ve kimsenin bu soruna bir çözüm bulduğunu görmedim . Bazıları tek seçeneğin bir oyun veya NVidia güncellemesi beklemek olduğuna inanıyor, ancak aslında sorunun bu olup olmadığını veya çözüp çözmeyeceğini kimse bilmiyor.

Users who are viewing this konu