CS:GO
c4nzon#5680
2020'de çıkışını yapmış ve oyuncuların beğenisini kazanan Cyberpunk'ı, muhteşem hikayesi, HD grafikleri, oyun dinamikleri ile sitemizden indirerek oynayabilirsiniz. San Francisco'nun kuzeyindeki hayali bir bölgede geçen oyunda, günümüz teknolojisinin üstü bir seviyedeki dünyada oynuyoruz. Teknolojik arabalar, insanlar ve bu yolda karşılaşacağımız birçok önemli detaylarla beraber oyun bizi içine çekiyor. Açık dünya oyunu olduğu için karakterinizi istediğiniz gibi yönetebilir, tipini değiştirebilir ve daha birçok özelliği yapabilirsiniz. Silah ve araç konusunda da yaratıcı ve detaylı ögelere sahip oyunu kesinlikle oynamalısınız.
CYBERPUNK 2077 FULL KURULUM
Oyunu aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. İndirmede hata alırsanız aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
- Oyunu kurmadan önce Antivirüs ve Windows Defender kapatın.
- Yönetici olarak çalıştırın.
CYBERPUNK 2077 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
- MİNİMUM:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 or 10
- İşlemci: Intel Core i5-3570K or AMD FX-8310
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon RX 470
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 70 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: In this game you will encounter a variety of visual effects that may provide seizures or loss of consciousness in a minority of people. If you or someone you know experiences any of the above symptoms while playing, stop and seek medical attention immediately.
- ÖNERİLEN:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel Core i7-4790 or AMD Ryzen 3 3200G
- Bellek: 12 GB RAM
- Ekran Kartı: GTX 1060 6GB / GTX 1660 Super or Radeon RX 590
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 70 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SSD recommended
Son düzenleme: