Entegre grafiklerin amacı nedir? (1 Viewer)

Kharoon Online
Valorant
Bihara#8483
Bu yüzden yeni Intel'ler hakkında okuyordum ve görünüşe göre KF, K ile aynı, ancak entegre grafikleri yok. 30 serisi veya başka bir ekran kartınız varsa bunun anlamı nedir? Masaüstüm yine üzerime kaka yaptı. Sanırım bu seferki güç kaynağı, ben de süpersonik bir güç kaynağı sipariş ettim. Hala sorun çıkarıyorsa, bana yeni istihbarat almalarını sağlayacağım. Ayrıca kış geliyor ve ailem ısıtıcıyı açmama izin vermediği için odamda bir ısıtıcıya ihtiyacım olacak. Faturanın çok yüksek olmasıyla ilgili bazı saçmalıklar.

euro truck simulatör 2
Grafik kartları, bazıları diğerlerinden daha sık kırılma eğilimindedir. Bence akıllı olmak yerine yeni bir ürün çıktığında her seferinde yalnızca bir tane satın alan ve bir RMA sürecinden geçerken kullanmak üzere her zaman yanlarında yedek bulunduran fakir insanlar için olduğunu düşünüyorum.

O oyun kesintisi adamı, görmekten nefret ediyorsun...

waruniverse
waruniverse
Evet, RHWarrior'un dediği gibi, ekran kartınız bozulsa bile, ihtiyacınız olursa Windows'ta gezinmeye devam edebilirsiniz. Ama bundan da fazlası, zorlu oyunları oynamayı umursamayan insanlar içindir. İster inanın ister inanmayın, bilgisayarlar sadece oyun oynamak için değildir.

fm2022
Yalnızca Int'de gezinen veya görev işi yapan ve oyun oynamayan bilgisayarlara sahip kaç kişinin olduğuna şaşıracaksınız. Ayrıca, arızalı olanın grafik kartınız mı yoksa Windows'a veya bios'a yeniden başlamanıza izin vermeyen başka bir bileşen mi olduğunu kontrol etmenin avantajı. Entegre grafiklere sahip olmak bir nimet olabilir.

Bununla birlikte, kartların yüksek maliyeti nedeniyle, grafik için AMD-G CPU kullanarak kartsız aile üyeleri için birkaç derleme yaptım ve bu onları hiç engellemiyor gibi görünüyor. Sonuç olarak, bir kişi kartsız oynayabilir mi? Kesinlikle!

The Flash

Yarasa Üye
Üye
Kesinlikle özel grafikler kadar iyi değil, ancak entegre grafikler eskisi kadar iyi olmasaydı Steam Deck gibi şeyler mümkün olmazdı.

Ve oyun oynama konusunda bir grafik kartı isteyecek kadar ciddi olsanız bile, yine de onu istediğiniz kısa senaryolarla karşılaşacaksınız
. -video kartını çıkarmak için.

the sims 4
Herkes, bazı kişilerin PC'leri tümleşik grafiklerin Windows ve Office'i gayet iyi idare ettiği iş için kullandığını biliyor mu diyecektim, değil mi?

waruniverse
waruniverse
IGP'lerde birçok oyun oynayabilirsiniz. 2013'ten bir Surface Pro'da Dark Souls 1'i yendim. Intel 4000.

csgo
Yalnızca Int'de gezinen veya görev işi yapan ve oyun oynamayan bilgisayarlara sahip kaç kişinin olduğuna şaşıracaksınız. Ayrıca, arızalı olanın grafik kartınız mı yoksa Windows'a veya bios'a yeniden başlamanıza izin vermeyen başka bir bileşen mi olduğunu kontrol etmenin avantajı. Entegre grafiklere sahip olmak bir nimet olabilir.

Bununla birlikte, kartların yüksek maliyeti nedeniyle, grafik için AMD-G CPU kullanarak kartsız aile üyeleri için birkaç derleme yaptım ve bu onları hiç engellemiyor gibi görünüyor. Sonuç olarak, bir kişi kartsız oynayabilir mi? Kesinlikle!
Büyük çoğunluk gibi lol. Bir bilgisayarı oyun oynamaya adamış kişilerin, Windows PC kullanıcılarının yaklaşık %5'ini veya daha azını oluşturduğuna eminim. Ve entegre grafikler, bir PC'nin oyun için ayrılmış işlemeye ihtiyaç duymadan tamamen amaçlandığı gibi çalışmasını sağlar.

Users who are viewing this konu