League of Legends

I Am Fish İndir şüphesiz bu yıl oynadığım en tuhaf oyun ve deli insanlar tarafından yapılmış gibi görünüyor. Başka bir deyişle, gerçekten keyif aldım. Kasten sinir bozucu fizik tabanlı bir platform oyunu ve sizi gülünç engellerin üstesinden gelmeye zorlayan gerçek bir sudan çıkmış balık hikayesi. Esaretten kaçmak her zaman umduğum kadar adil veya bağışlayıcı değildir ve bazen düpedüz çileden çıkarıcı olabilir, ancak akıl almaz zorlukların üstesinden gelmek çoğu zaman güzel bir şeydir. Bir bölümü yeniden başlatmak zorunda kaldığım için, beni güldüren, martılara küfreden ve ara sıra kontrolsüz bir şekilde halının üzerinde hıçkıra hıçkıra ağlayan, zorlu, eğlenceli bir yolculuk olarak I Am Fish'i cezalandırmaya obur buldum.
Bu, duygulu ekmek yiyen ( I Am Bread'den hatırlayabileceğiniz) bir balık dörtlüsünün tuhaf, abartılı hikayesidir ve içlerinde insansı bir duyarlılık ve zeka uyandırır. Doğal olarak, bunu insan derebeylerine zarar vermek ve Finding Nemo'nun nihilist bir yeniden anlatımı gibi tüm kasabaları tamamen yok etmek için kullanırlar . Gerçekten şimdiye kadar gördüğüm en tuhaf öncüllerden biri ve tüm yol boyunca - yaklaşık 10 saat - gülmeme ve başımı inanamayarak sallamamı sağladı.

İ am Fish SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
- MİNİMUM:
- İşletim Sistemi: Windows 7 x64
- İşlemci: Intel Core i5-3470 (4 * 3200) or equivalent
- Bellek: 6 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 960 (4096 VRAM)
- Depolama: 12 GB kullanılabilir alan
- ÖNERİLEN:
- İşletim Sistemi: Windows 10 x64
- İşlemci: Intel Core i7-6700 (8 * 3400) or equivalent
- Bellek: 12 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce RTX 2060 Super (6144VRAM)
- Depolama: 12 GB kullanılabilir alan

Rar Şifresi : yarasa.net