Oyun performansı ısınma, donma, kasma, şarj süresi nasıl peki ? @Spare hocamA7 kullanıyorum tek kelime ile canavar diyebilirim. Adı gibi canavar, al düşünme.![]()
Haklısınız ama biraz göçebe bir hayatım olduğu için mecbur diyelimBence masaüstü alın laptop tavsiye etmem hem pil açısından hemde ısınma açısından laptoplara sıcak bakmiyorum
Anladım yine de internetten araştırın yorumlara bakın öyle karar verin kapsamlı araştırma sonucu karara varabilirsinizHaklısınız ama biraz göçebe bir hayatım olduğu için mecbur diyelim![]()
Ben pili çıkarttım fişte çalışıyor.Oyun performansı ısınma, donma, kasma, şarj süresi nasıl peki ? @Spare hocam
Bende böyle bir problem yok.Termal Macun değiştirilmesi lazım her sene 1 kere onun dışında mükemmel bir makine. Çok ısınması tek sorunlu yanı :/
Bende böyle bir problem yok.Sanırım soğutucu ve özel fan ayarlarımla çözdüm bunu. Sizin ki kaç model?
![]()
Doğrudur hocam a5 bir tık daha eski modeli ısınma derdi aldığım günden beri var desem yeridirYorumlardan anladığım kadarıyla a5 değil de a7 modeli müşteri memnuniyeti daha yüksek![]()
Şuan kullanmaktayım gerçekten memnunum a5 serisinden yukarıdaki yorumları incelediyseniz. Tek sorunu ısınma derdi hocam ^^Bende bu yıl içinde inşallah almayı düşünüyorum. Fakat karar veremedim bir türlü ya. Alırsanız düşüncelerinizi paylaşın hocam![]()
İnceledim. Kaç saat kullanımda ısınıyor. Ve ısınma derecesi tahmini nedirŞuan kullanmaktayım gerçekten memnunum a5 serisinden yukarıdaki yorumları incelediyseniz. Tek sorunu ısınma derdi hocam ^^
Çok değilmi ya .d fan felan yok mu onlarda ufak da olsaYaklaşık saat sabah 9'dan beri açık şuan 92 derece oyun açık discord açık telegram açık youtube'da video izliyorum xD