PUBG Lite Kapandı mı? (1 Viewer)

ODİN

Yarasa Üye
Üye
Albion
CLAY#1031
PUBG Lite 'ı diğer PUBG'den ayıran en büyük özellik ; bilgisayar donanımızın çok iyi olmasına gerek olmamasıydı. Zamanında benimde oynadığım PUBG Lite kapandı mı sorusunu bu konumuzda ele alıyoruz.

1621593642202.png

Uzun uzun cevabı arayıp, bulmak için çaba sarfedeceğiniz bir konu olmayacak.

PUBG Lite için yapılan açıklama bu şekildeydi ;
"Sevgili Oyuncularımız,

Bizimle birlikte olan müthiş sayıda PUBG LITE severin tutkusu ve desteği için son derece minnettarız. COVID-19 pandemisinin zorlu zamanlarında PUBG LITE’ın taraftarlarımıza güvende kalmanın eğlenceli bir yolunu sunduğunu umuyoruz.

Ne yazık ki uzun uzun düşündükten sonra hizmeti kapatma yönünde zorlu bir karar aldık ve yolcuğumuz için zaman doldu. Ne kadar üzülsek de plana göre PUBG LITE hizmetini 29 Nisan 2021’de (UTC) sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz.

Sonlandırma tarihine kadar, normal şekilde oyunu oynamaya devam edebilecek ve önceden sahip olduğunuz L-COIN de dahil, oyun içi kredilerinizi harcayabileceksiniz. PUBG LITE Facebook, oyun hizmeti sonlandırıldıktan sonra dahi bir sonraki bildirime kadar açık olacak. Hizmetin sonlandırılmasıyla ilgili sorularınız için lütfen adresi üzerinden oyuncu destek birimimizle temas kurun.

Üzülerek 29 Nisan 2021 tarihinde PUBG Lite'ın yayın hayatına son verdiğini öğrendim ve siz değerli Yarasa ailesi ile paylaşmak istedim.

Saygılarımla, iyi forumlar dilerim.​

GRANDEKİNOKS

İkinci bir şans kazanmak, İlkine ihanet etmektir.
Üye
Minecraft
Kipiterestus#3232
PUBG Lite kapanacağını hiç düşünmezdim. Bilgilendirme için teşekkürler :)

Users who are viewing this konu