PUBG New State başarılı olur mu? (1 Viewer)

ODİN

Yarasa Üye
Üye
Albion
CLAY#1031
Selamlar, pubg bölümünde paylaştığımız Pubg Lite Kapandı mı ve Pubg New State Geliyor başlıklı konuları aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu konumuzda Pubg New State başarılı olur mu sorusunu sizlerle tartışmak istiyorum.

pubg-new-state-basarili-olur-mu.png

Yukarıda Bahsettiğim Konu Linkleri
Pubg New State Geliyor! isimli konuyu incelerseniz Pubg hesabının yayınladığı bir video bulunuyor ve bu videoya göre yorumladığımda PUBG New State'de PUBG Mobile'den daha gelişmiş grafikler bizi bekliyor. Daha gelişmiş grafiklerle birlikte, daha yüksek sistem gereksinimli telefonlara ihtiyaç duyulabilir.

PUBG Lite'ı Kaldırmak Stratejik Bir Hamle miydi?
Belki de PUBG Lite'ı kapatma sebepleri yeni sürüme hazırlıktı. Yani yeni yayınlanacak oyun ile birlikte piyasada 3 farklı sürüm PUBG kalması yerine, 2 farklı sürüm kalmasını tercih ettiler. Bu sadece bir tahminden ibaret ama aynı zamanda güzel bir stratejiye de benziyor. Oyuncuları üç farklı sürüme bölmek yerine yine iki farklı sürüme böldüler. Belki de önümüzdeki yıllarda PUBG New State, PUBG Mobile'ın tahtını kapacak.

Önümüzdeki yıllarda olacağını düşünme sebebim ise; sizden 3-4 yıl önce ki telefon özelliklerinizi düşünmenizi istiyorum. O telefon özellikleriyle, şuan ki telefonunuz özellikleri arasında ne kadar fark var, değil mi ? General Mobile'ın efsane 16'lk telefonlarını hatırlayan var mı? 2 fotoğraf çektiğinizde telefon hafızası doluyordu ama o güne göre güzel telefonlardı. Demek istediğim tam olarak bu; bir kaç yıl içinde değişen teknolojiye ayak uydurmak için insanların %30'u telefon yenileyecek ve telefonda geçireceği vakit için daha iyi grafikli oyunlara yönelecekler.

Bu konu burada kalsın 2024 yılına kadar PUBG Mobile'ın çok az oyuncusunun kalacağını, geri kalan oyuncuların Pubg New State'a geçeceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

ReaptioS

Yarasa Azimli Üye
Azimli
PUBG lite oynuyordum arada kaldırıldığında bi tık üzüldüm.

Users who are viewing this konu