Zula'nın geçmişten günümüze değişimi.. (1 Viewer)

ZULA VALORANT CSGO
Samet#3923
öncelikle merhabalar. bugün sizlere içimden gelen ve dün bir gireyim bakıyım oynayayım dediğim bir oyunu anlatacağım. ZULA. bir zamanların wolfteam gibi çok fazla tutulan bir oyunudur zula. bundan yaklaşık 3 4 yıl önce çok güzel bir oyuncu kitlesi vardı. bu kitlenin dağılmasının birçok nedeni var. bence asıl nedeni ve eminim ki çoğu oyuncu bunu düşünüyordur oyunun getirdiği güncellemelerle oyunu daha fazla pay to win haline getirmesidir. pay to win(p2w) ne derseniz, oyuna para yatırarak bunun sayesinde diğer oyunculardan kat kat fazla silahların ve ekipmanların olmasıdır. yani oyunu günde 15 saat oynayan bir oyuncu olsun bir de para yatıran oyuncu olsun. para yatıran oyuncu sadece 5 dakikada 15 saat oyunu oynayan oyuncudan daha iyi ekipmanlara, silahlara ve donanımlara sahip oluyor. bu da çoğu oyuncuların canını sıktı ve şahsen ben de bu yüzden bu oyundan uzaklaştım. kısacası reklamlarla vs. oyunun kitlesini artıran oyun sahipleri kendileri topladıkları gibi kendileri dağıttılar bence bu oyuncu kitlesini..

Yarasa

Owner
Admin
BF
öncelikle merhabalar. bugün sizlere içimden gelen ve dün bir gireyim bakıyım oynayayım dediğim bir oyunu anlatacağım. ZULA. bir zamanların wolfteam gibi çok fazla tutulan bir oyunudur zula. bundan yaklaşık 3 4 yıl önce çok güzel bir oyuncu kitlesi vardı. bu kitlenin dağılmasının birçok nedeni var. bence asıl nedeni ve eminim ki çoğu oyuncu bunu düşünüyordur oyunun getirdiği güncellemelerle oyunu daha fazla pay to win haline getirmesidir. pay to win(p2w) ne derseniz, oyuna para yatırarak bunun sayesinde diğer oyunculardan kat kat fazla silahların ve ekipmanların olmasıdır. yani oyunu günde 15 saat oynayan bir oyuncu olsun bir de para yatıran oyuncu olsun. para yatıran oyuncu sadece 5 dakikada 15 saat oyunu oynayan oyuncudan daha iyi ekipmanlara, silahlara ve donanımlara sahip oluyor. bu da çoğu oyuncuların canını sıktı ve şahsen ben de bu yüzden bu oyundan uzaklaştım. kısacası reklamlarla vs. oyunun kitlesini artıran oyun sahipleri kendileri topladıkları gibi kendileri dağıttılar bence bu oyuncu kitlesini..

Merhabalar @samet34 evet haklısınız bir çok oyunda bu sistem var para yatıran oyuncular, emek veren oyunculardan çok çok üstün olabiliyor bu da aslında oyun şirketinin hatası veya sadecec kendi cebini düşünmesinden kaynaklı olabilir, kendi kitlesinin tepkilerine karşılık yeni geliştirmeler yapacağını umarız yoksa bir çok pay to win oyunda yaşanılan gibi bu oyunda piyasadan silinicektir umarım böyle bişey olmaz ve sizde oyununuza tekrar devam edebilirsiniz.

Zula
Öncelikle merhabalar... Siteniz gercekten muhtesem. ZULA ilk çıktığında oynuyordum. Fakat cok p2w yani paytowin bir oyun gibi duruyordu. Bilmeyenler icin para yatırarak kazılan oyun diye bırakmıştım. Geçenlerde ez kaza oyuna girdim. Paytowin özelliği tamamen kalkmıştı. Cok sevindim. Sırf özelliği icin Zula yetkililerine cok tesekkur ederim... Oyunu rahatca oynayabildim. ARTI basma ozelligi cok iyi. Artik zevk alarak oynayabiliyorum. Arkadaslarimla vazgecilmez oyunumuz oldu.Takipteyim sizi de tam bir oyun meraklısıyım çünkü...

Users who are viewing this konu